Rosan bosch skal lave et nyt design og formidlingskoncept til VILLUM og VELUX Fondene

1 of 1

Rosan bosch skal lave et nyt design og formidlingskoncept til VILLUM og VELUX Fondene

På Rosan Bosch Studio er vi meget stolte af, at have indgået en samarbejdsaftale med VILLUM og VELUX fondene, om et redesign og en modernisering af VILLUM og VELUX fondenes ankomst- og venteareal i deres interessante og historiske sekretariatsbygning. Vi ser det som en fantastisk mulighed, at benytte design som redskab til at skabe en klar og tydelig fortælling om VILLUM og VELUX fondenes virke og identitet, både i et historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv.

Med design som formidlingsredskab, bliver det muligt, allerede fra ankomsten til bygningen, at tydeliggøre de to fondes værdiskabelse, og løfte sløret for det fondenes uddelinger har bidraget med. 

Rosan bosch skal lave et nyt design og formidlingskoncept til VILLUM og VELUX Fondene

På Rosan Bosch Studio er vi meget stolte af, at have indgået en samarbejdsaftale med VILLUM og VELUX fondene, om et redesign og en modernisering af VILLUM og VELUX fondenes ankomst- og venteareal i deres interessante og historiske sekretariatsbygning. Vi ser det som en fantastisk mulighed, at benytte design som redskab til at skabe en klar og tydelig fortælling om VILLUM og VELUX fondenes virke og identitet, både i et historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv.

Med design som formidlingsredskab, bliver det muligt, allerede fra ankomsten til bygningen, at tydeliggøre de to fondes værdiskabelse, og løfte sløret for det fondenes uddelinger har bidraget med. 

 

Det bliver muligt at skabe et formidlingsdesign med respekt for VILLUM og VELUX fondenes ånd og ydmyghed, som kommunikerer fondenes almennyttige arbejde, og som sætter komplekse problemstillinger på dagsordenen, med bidrag til vigtige forskningsmæssige, miljømæssige, sociale og kulturelle projekter - både nationalt og internationalt.

Vi ser det som en forrygende mulighed for at kommunikere VILLUM og VELUX fondenes identitet og virke, ud fra bevidste og målrettede designgreb.

Følg projektet på #Villum&Velux.

Læs hele historien