Villum Fonden & Velux Fonden

1 of 11
2 of 11
3 of 11
4 of 11
5 of 11
6 of 11
7 of 11
8 of 11
9 of 11
10 of 11
11 of 11

Hvordan skaber man en fremtidssikret udstilling, der belyser mangfoldigheden i Villum Fonden & Velux Fondens støtte til almennyttige formål?

Villum Fonden & Velux Fonden

topic
Udvalgte / Identitet & indretning / Udstilling & kunst / Kontor & mødelokaler / Virksomhed & erhverv
year 2017

I anledning af Villum Fonden & Velux Fondens 75års jubilæum, ønskede fondene sig et innovativt, indbydende og informativt velkomstområde til deres fælles sekretariatsbygning i Søborg.

Rosan Bosch Studio har udviklet et integreret udstillingsdesign og indretningskoncept, baseret på krystallers formsprog, som belyser fondenes identitet og virke, som almennyttige fonde. Samtidig gennemsigtiggøres uddelingsområder, støtteprojekter, artefakter og de komplekse problemstillinger, som fondene støtter i Danmark og i resten af verden.

Velkomstområdet faciliterer nu en positiv oplevelse for besøgende, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer ved ankomsten til fondenes sekretariatsbygning. Rumligheder integreret i udstillingen på 1. sal har skabt et differentieret arbejdsmiljø, som giver medarbejderne mulighed for, at arbejde og afholde møder i de nye omgivelser.

Belysning og indarbejdelse af et grafisk formidlingskoncept indgår som vigtige, overordnede designgreb, der binder ankomstområdet i stueplan sammen med venteområdet på 1. sal og skaber samtidig en inspirerende formidlingsramme, der inddrager fondene og bygningens historie.