Hospital free patient area at Copenhagen University Hospital

Elevation drawing of grafic wall decoration / Illustration: Rosan Bosch Studio Plan drawing of the dining and living room / Illustration: Rosan Bosch Studio
2 of 2

Hospital free patient area at Copenhagen University Hospital

The Heart Center of Copenhagen University Hospital has now for six months used their new working areas that Rosan Bosch Studio has designed, and there can already be felt a big improvement in working procedures and working environment. A further step has therefore been taken to design the patient areas of the Center, where the patients now can look forward to new, improved physical facilities at the Heart Center of Copenhagen University Hospital.

A user survey and interview show that patients request a place where they can feel like human beings in stead of patients, and where they do not experience the every day life of the hospital. With the new improved physical facilities, Rosan Bosch Studio paves the way for a new and improved patient experience. At the same time, the design opens up for new working procedures for the employees and for the way the space is used.

The project is expected implemented in the summer of 2013

Hospital free patient area at Copenhagen University Hospital

The Heart Center of Copenhagen University Hospital has now for six months used their new working areas that Rosan Bosch Studio has designed, and there can already be felt a big improvement in working procedures and working environment. A further step has therefore been taken to design the patient areas of the Center, where the patients now can look forward to new, improved physical facilities at the Heart Center of Copenhagen University Hospital.

A user survey and interview show that patients request a place where they can feel like human beings in stead of patients, and where they do not experience the every day life of the hospital. With the new improved physical facilities, Rosan Bosch Studio paves the way for a new and improved patient experience. At the same time, the design opens up for new working procedures for the employees and for the way the space is used.

The project is expected implemented in the summer of 2013

Elevation drawing of grafic wall decoration / Illustration: Rosan Bosch Studio
Plan drawing of the dining and living room / Illustration: Rosan Bosch Studio